Feber och inlagda

I går va det dax för en ny behandlingsvecka. Va i Lund och det blev en ganska jobbig stund när nålen skulle på plats. Mycket protester, skrik och tårar blir det. Hatar verkligen att behöva hålla fast henne och trösta samtidigt. Men sen gick det bra och hon fick visa farmor som var med lite roliga saker också. Idag åkte till helsingborg och fick behandling. Gick bra och vi kom hem och åt. Alicia var väldigt trött så vi satte på en film. Satt en stund i soffan och jag kände hur hon blev varmare och varmare. Tog temp och 38.7. Bara att packa väskan och åka in. Prover, odlingar och sådant togs och antibiotika intravenöst sattes in direkt. Febern steg till 39.5 och hon mådde inte bra. Fick alvedon och blev lite piggare. Tog dock inte lång tid förrens hon blev trött och började frossa igen och tempen visade 39.6 trots ytterligare alvedon. Väntar nu på att dom ska få tag på en läkare så dom kan få klartecken att ge ipren också så dom kan få ner febern. Nu sover hon gott i alla fall. En lungröngten har hon också hunnit med. Sen lyckades dom inte ta prover från hennes portacath så dom fick sticka i armen. Allt sådan blir ju extra jobbigt för henne när hon faktiskt har porten för att slippa bli stucken.
Så nu får vi se hur länge vi ska vara inlagda men får nog räkna med ett par dagar. Planen är att hon ska kunna få behandling i morgon och torsdag ändå så får hoppas att det går.

Nu får ja försöka att sova för om npgra timmar kommer dom in och ger antibiotika igen.

Hela dagen blev förrensten bättre av att vi misstänker att vi har vattenläcka i badrummet där hemma. Anticimex kommer i morgon och ska mäta så får vi se hur det verkar se ut. Håll nu tummarna för att där inte är något!!!
Tur att en väldigt stor händelse skedde idag så jag har kunnat få massa glädje via den nyheten om en vän!!♡



Kommentarer
Vibeke Gustafsson

Hej!
Jag har länge följt din blogg för att höra hur det går för barnens kusin/kusiner.
Men känner att nu får det väl ändå vara slut på allt elände för er del. Hur mycket ska ni drabbas av!? Blir mycket upprörd över hur ni behandlas av Försäkringskassan. Du borde be dem läsa din blogg för att verkligen förstå hur ni lever. Håller verkligen tummarna när det gäller ALLT för er. Tänker mycket och ofta på er. Kram Vibeke (Memphis&Phoenix farmor)

Svar: Tack så mycket! Ja det är helt sjukt ibland:/ krqm
Jessica

2016-11-16 @ 11:09:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0