Bättre igen!

Sista veckan har bara sprungit iväg så har inte hunnit uppdatera här riktigt. Alicia kom hem på måndagen igen och fick va hemma även om värdena va låga. Vi isolerade oss hemma istället och tog nya prover på fredagen och då såg det bättre ut. Neutrofila uppe på 1.3, leukocyter 6 något så det var skönt och hb på 105. Vi vågade oss ut lite och alicia bar lite piggare. Fortfarande tröttare än vanligt såklart men nu orkar hon mer. Igår fick hon bara lite på förskolan men hon var väldigt trött när jag hämtade henne. Ska testa idag igen fast ännu kortare tid.

I helgen var jag och Robin iväg med hans firma. Var i Helsingör och sedan åt vi julbord i Helsingborg och sov på hotell. Dagen efter var det dax för julbord igen och då med barncancerfonden. Barnen fick träffa tomten och Wilma var inte rädd i år. Förra året var hon jätterädd.

Idag får vi se om Alicias läkare ringer upp. Vi måste göra upp en plan för hur vi ska undvika att hon blir lika dålig denna gången. Om vi ska sätta in kortison eller något annat. På måndag har vi behandling igen och denna gången känns det ganska jobbigt faktiskt. Denna veckan vill man göra allt medan man kan. Men samtidigt kan man inte boka in för mycket för det orkar Alicia inte. Gäller att njuta av denna veckan men jag blir ganska stressad också. Den går ju så fort och sedan är det snart måndag igen. Hade varit skönt med lite längre tid mellan behandlingarna ibland!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0