Söndag!

Bara en dag kvar av väntan sen får vi komma ner till Lund och göra biopsin. Och sen vänta lite till på svar men det ska bli skönt att ha det gjort. En sövning är alltid jobbigt även om jag borde blivit van nu snart. Vi har nallekort till Alicia med känslor på som vi plockar fram ibland för att kunna bearbeta hennes känslor lite. Man ska prata lite så väljer hon vilket kort som hon tycker passar in på det vi pratar om. När vi prata om lek på sjukhuset så valde hon en glad gubbe. När vi pratade om att hon skulle få "slangen" i port-a-cathen så blev det en väldigt arg nalle. Sedan en väldigt ledsen nalle. När vi pratade om tisdag och vad hon skulle göra så blev hon jätteledsen. Satt och grät och sa att hon inte ville, att det va läskigt. Så ont det gör i mig att sitta och säga att vi måste. Hon grät och grät och ville kramas länge efteråt. Jobbigt att hon börjar förstå mer och mer men samtidigt skönt på ett sätt. Känns skönt att kunna prata med henne och att hon får gråta ut lite också.

Igår kom fina Emma och Jonas förbi med en tacogratäng som vi bara kunde vörma upp på kvällen. Så skönt det var att få så god mat hem utan att behöva lägga tid och energi på att laga och handla. Tusen tack, det var guld värt och vi kunde lägga tiden på barnen!

På eftermiddagen åkte vi ner till stan och kollade sean banan. Tänkte det kunde vara kul för barnen men båda två somnade under showen. Wilma hade inte vilat middag så hon va super trött. Alicia vilar ju inte middag längre men har börjat somna allt oftare på dagarna nu. Så japp oron satte in igen. Hopplös är jag! Men de blev en powernap och sen kunde hon kolla vidare igen.
Vi har fått en bra helg med många vänner och familj, tack till er alla!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0