2016

Nya året börjar och jag ser framemot det. Hoppas att detta året kommer att bli bättre än förra och att vi aldrig någonsin behöver göra om denna resa som vi gjort under året. Förra nyår var det ganska jobbigt och vi visste att vi hade ett tufft år framför oss. Detta år känns det mycket bättre och vi kan snart avsluta behandlingen hoppas jag. Sen kan vi kanske börja leva lite som en normal familj igen så småningom. Inte oroa oss för feber och vattkoppor, akuta sjukhusbesök och liknande. 

Igår valde vi att stanna hemma. Både jag och Robin kände att detta passade oss väldigt bra i år, att få vara bara vi och fira. För det är lite känslosamt att se tillbaka på året. Så vi fixade god mat hemma och gjorde mysigt. Tjejerna åt jättebra av allt så det var kul. Vi hoppade upp i soffan på ovanvåningen vid 8 tiden och satt och tittade ut på de få raketer som smälldes då. Den var en så mysig stund och vi bara tittade på varandra och log. Det kändes så bra att vara hemma och få tillbringa nyår med full fokus på tjejerna. 
När Alicia och Wilma hade somnat vid halv tio tiden så startade vi en film och åt lite efterrätt. Vid tolvslaget struntade vi i att klä på oss ytterkläder och gå ut i regnet och frysa så vi kröp uppe soffan igen under en filt och tittade ut. Vi hade väldigt bra utsikt därifrån och Mogge kunde sitta med oss i soffan och titta ut. Han blev lugnare när han såg vad det var som smällde så det gick jättebra. 

Måste säga att det var otroligt mysigt att ha en lugn nyår. Vi har alltid festat eller haft middagar och liknande vilket har varit superkul det också. Men i år fanns inte energin och lusten till det. Jag är så glad för att vi fått väldens bästa jul och nyår! Bra avslut på ett jobbigt år!
tidigare på dagen träffade vi Robins familj och mogge var populär. Av vissa i alla fall;)
kan det bli bättre än så?


Kommentarer

Jag tyckte att det verkade mysigt att ni firade in det nya året själv. Allt behöver inte vara så stort. Man behöver hämta andan ibland. Kramar Karin

2016-01-02 @ 21:37:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0