Julen

Nu är julen förbi och vi har haft en jättebra jul tillsammans. Vi höll oss friska och fick vara hemma. Vi åt god mat och hade trevligt. Jag hade alltså mycket att bara tackasam för och det var så kul att se glädjen i tjejernas ögon. 

Igår var vi helt slut allihop och hade en ganska lugn dag med med middag med vänner på kvällen. Robin är ledig ett par veckor till så hoppas vi hinner få fler dagar med lugn och ro. 
Idag är det ju dax för behandling igen. Alicia har fått kortison ett par dagar nu så vi hoppas detta ska göra så hon slipper få så hög feber.. ja helst ingen feber alls så hon slipper bli inlagd. Vill verkligen inte alls idag. Vill bara behålla henne här hemma och låta henne få va pigg som hon är nu och få bli ännu piggare. Nu ska vi köra ner henne till Lund så hon mår dåligt igen och blir trött. Men det är ju ända sättet att få henne att bli bättre så det är bara tills att göra det! Håll tummarna nu!

Alla kusinerna samlade med tomten när vi firade jul med Robins familj den 25:e:) 



Kommentarer
Sofia Mackintosh

Vad härligt att ni hade en bra julhelg och ni fick vara hemma. Lycka till med behandlingen denna veckan. Men vilken läskig tomte 🎅 🙈😂 god fortsättning!

2016-12-27 @ 22:29:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0