pippi kommer till stan

Idag har varit en helt fantastisk dag för Alicia tror jag. Vi var iväg med Benson och kollade på pippi teater/musikal. Var lite orolig att hon inte skulle ha tålamod och sitta still i över två timmar men det var inga problem alls. Pippi fångade henne och hon satt helt inne i det och tuggade på fingrarna;) men det bästa var när vi kom ut och allt var färdigt. Då va pippi och några av de andra där ute så man fick krama och prata med dom! Hon var ganska reserverad men fick såklart en kram av pippi och det berättar hon om och om igen nu här hemma;) 
Lyckades inte få en bra bild på henne och pippi men jag har filmat det i alla fall;) 

Sen fick Alicia även en Elsa klänning i morse av sin farmor. Och gissa om vi har fått se Elsa dansen och höra sången idag. För er som inte hänger med vem Elsa är så är det Alicias andra stora idol från Frost. Hon kan hela dansen nu till en låt och tyckte det va jättekul att ha klänningen på sig och uppträda. Men akta dig för att kalla henne Alicia när hon har den på sig. Hon lyssnar endast till Elsa!;);) 
Hon är så full av bus och tokigheter! 

Min andra lilla loppa fick vara hemma med pappa när vi var iväg. Kände att hon va för liten och inte hade ut så mycket av att följa med. Så hon och Robin hade busat massor här hemma istället:)

I morgon ska vi ha en väldigt lugn dag hemma. Inga planer direkt utan anpassa efter barnens humör och hur pigga dom är. Alicia har varit väldigt trött idag och hade det inte varit att det va så roliga saker vi gjort så hade hon nog varit mycket tröttare. Så hon får vila upp sig i morgon! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0