insamling till hjältarnas drömmar

www.drömmarförhjältar.se

Då jag inte är så teknisk så vet jag inte hur man gör för att kunna klicka på länken ovan men ni ser ju namnet så ni kan själva söka på det. Det är en länk där ni kommer till en sida med många cancersjuka barns högsta önskningar. Varje familj har fått en önskan till antingen de sjuka barnet, syskon eller hela familjen. Otrolig fint initiativ av barncancerfonden södra. Vi fick också skicka in en önskan. Efter vi fick diagnosen på Alicia och fick höra om att hon skulle genomgå cellgifter i minst 1 år bestämde vi oss för att ha ett mål. Ett mål att kämpa för då vi bara kan släppa allt vad cellgifter heter. Vi har nu sett fram emot att när behandlingen är över göra en resa tillsammans. Utomlands till ett barnhotell med massa aktiviteter för tjejerna. Gärna rutschkanor och liknande då Alicia älskar det. Finns ju ingen möjlighet att åka iväg under behandling så det hade varit så kul att göra det tillsammans i nästa år. Ni kan gå in och läsa vår önskan på den sidan också om ni vill. 

Nu är grejen att dessa önskningar uppfylls av företag och privatpersoner. På sidan kan man starta en egen insamling där pengarna går till den familj man väljer att hjälpa. Jag startar inte själv en insamling då det känns fel men jag ber er att gå in på sidan, läs några drömmar och se om där är någon du kan hjälpa eller bidra till drömmen. Där är både stora och små drömmar och kanske känner just DU någon som kan hjälpa till. Dela sidan och sprid vidare bland era vänner och kollegor. 
Idag frågade jag Alicia vad hon ville göra. Svaret blev till stranden och åka och bada. Så ni förstår varför vi önskar oss att åka utomlands, hon älskar stranden  och bada. Kände att vädret inte tillåter bad direkt men stranden kan vi ju absolut åka till! Var där nere någon timme och kastade snäckor, byggde torn, sprang i sanden och busade innan hennes energi tog slut. 

Riktigt mysig och härlig förmiddag hade vi tillsammans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0