dax igen

Några dagar efter behandling och vad brukar ske då? Jo förkylningen knackar på.. Båda tjejerna har rinnig näsa nu. Ingen feber eller sådär men man vet ju aldrig hur förkylningen utvecklar sig på Alicia. Så hoppas den försvinner lika snabbt som den kom. Tycker bara att det är så typiskt.. går alltid typ 5 dagar sen börjar näsan rinna. Och då har Alicia inte varit på förskola de dagarna så det är ju inte därifrån hon får det. 

Wilma har nu sovit i 2.5 timme i vagnen.. händer inte allt för ofta så hon behöver det säkert. Jag sitter i soffan och vågar inte påbörja något för då väcker jag säkert bara henne. Så njuter av att för en gångs skull få sitta nerbäddad i soffan och läsa tidningar och se på tv på dagtid. 

Igår var vi på föräldramöte på förskolan.. vårt allra första. Kändes så vuxet haha! Men gud så nöjd jag är med förskolan som Alicia går på. Hon har väldens bästa pedagoger och barnen där är för gulliga. Är alltid lugn och skön stämning när man kommer dit. Är så kul att se hur bra Alicia trivs där och hon lär sig så mycket. Bara senaste månaderna har hennes sång och dans utvecklats otroligt mycket och det är en helt annan tjej vi har här hemma. Innan sjöng hon inte alls men nu är det nya låtar hela tiden. 
Här är hon i sin Elsa klänning som hon älskar:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0