Vår resa

Så nu har jag mer tid till att skriva om vår resa! 
Vi åkte först upp till svärmors och svärfars stuga i Småland. Supermysig stuga ute i skogen. Man kan verkligen bara slappna av och bara vara. Ingen tv finns där heller så den kan man inte fastna för! Vi hade inga problem alls att roa barnen. Där va en lekstuga som blev populär väldigt snabbt. Sen att där fanns en gunga och blåbär typ överallt gjorde ju bara saken bättre. Alicia älskar blåbär så det va lycka att kunna plocka hur mycket man vill och när man vill. Mina föräldrar kom upp dagen efter oss och sov där en natt. Sen åkte vi tidigt nästa morgon till Vimmerby. Och ja.. där hade vi kul! Att se Alicia ha så skoj och se sina idoler va så roligt. Att träffa pippi var ju riktigt roligt och hon fick ju visa massa saker för henne. Alicia fick en stor kram och vi var säkert vid villa villekulla i över två timmar. Pippi var framme hela tiden så det va ju för bra för att vara sant;) 
 
Sen gick vi och kollade på de andra och alla små stugorna.. Sedan kom vi fram till Emil och även han är ju väldigt populär! När vi kom så skulle de dra igång en extra föreställning så vi hade lite tur. Sen gick alla omkring så man gick krama och prata med dom och även där var Alicia snabbt framme.. "emiiil" kallade hon säkert 100 gånger:) 
därefter åkte vi hem igen och alla var trötta och nöjda. Jag tror absolut detta var alicias bästa dag någonsin och vi bara måste göra om detta! Sen åker vi nog upp till stugan snart igen, var så skönt att bara vara och va mysigt att sitta och spela spel på kvällen. Vi får nog bli bättre på att stänga av tvn ibland och bara sitta och umgås!
 
häromdagen var det 6 månader sedan Alicia fick sin första behandling med cellgifter. Förhoppningsvis är vi nu halvvägs! senaste dagarna har hon haft lite mindre bra dagar. Är ju inte konstigt att hon är trött efter intensiva dagar! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0