behandlingsdag

Allt har gått så bra idag. Var väldigt snabbt och effektivt och alicia var på strålande humör. Satt själv och lät läkaren undersöka henne. Snart har vi kommit halvvägs i denna behandling! 
Nu hoppas jag att hon fortsätter att behålla sitt härliga humör och energi.. tror ju inte riktigt helt på det men ibland märker man inte så mycket på henne efter en behandling. Idag kom mamma och pappa äntligen hem från sin resa. Varit borta i 2.5 vecka och gissa om barnen blev glada! 

Jag har förresten tagit tag i att arrangera en insamling till barncancerfonden. från den 30 augusti ska de ha walk of hope i olika städer där man kan samla in pengar. Det fanns ingen i Ängelholm så då tog jag tag i det. Vi får väll se hur det går. Hoppas på att några kommer i alla fall!:) 
vill du vara med får du gärna gå in på länken nedan och anmäla dig. Finns även på Facebook.  Bara att söka på walk of hope ängelholm och klicka sig vidare. Startavgiften är på 50 kr. Har man inte möjlighet att gå så kan man lämna ett litet bidrag om man vill!;)

http://www.barncancerfonden.se/1309385746




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0