framme

Så har vi kommit fram till Ronneby och kl är nu nio på kvällen. Vilken fantastiskt dag vi har haft! Alicia har haft så roligt och skrattat mycket. Åkte alla vattenruschkanorna och tyckte det var skoj och ville åka igen. Tog en glass paus och sedan ner och bada mer. Till slut blev läpparna blå och hon började skaka.. ville absolut bada mer ändå men vi bestämde oss för att gå in och bada på spa avdelningen. Badade bubbelpool och hon satt och gosade och höll om mig hela tiden, så mysigt. Lekte lugnt och fint där inne i poolen och försökte simma lite:) badade i bubbelpool ute också och sedan var vi ganska nöjda!;) gick upp på rummet där vin,frukt och choklad väntade;) gissa en som sken upp när hon såg det!;) 
Nu har vi varit nere och ätit god mat och Alicia åt och satt fint vid bordet. Fick spring i benen ett par gånger men satte sig snabb igen så ingen fara. Vi fick faktiskt njuta av maten!;) 
Sedan  gick vi till en spel hörna och spelade massa olika saker. Fick köra bilar, banka på grodor, Air hockey mm. Träffade tre lite äldre tjejer som lekte så fint med Alicia och tog bra hand om henne! Värmer så i hjärtat att se henne så glad och full med energi!
Nu har vi bäddat ner oss i sängen med en film och lite barnvänliga chips! Så glad att vi åkte hit och i morgon har vi några timmar också som vi kan bada och busa på innan vi åker hem igen:) 
men jag saknar min lilla tjej så mycket! Tur det finns snapchat och facetime!!♡


Kommentarer

Härligt att se en så go badtjej. Roligt för er tre att komma iväg o mysa. Wilma har säkert fått mysa hos Mormor o Morfar.Jag tror att det är en uppmuntran till er alla. Inget att känna sig skyldig över. Utan att njuta av stunderna Kram Karin

2015-08-13 @ 18:41:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0