väntan

denna väntan är så dryg. väntan innan vi riktigt vet vad som är fel med vår lilla tös. vi har fått svar på några prover. men det är inte tillräckligt många för att dom ska kunna fastställa exakt vad det är och det gör att vi egentligen inte vet så mycket mer. Vi har fått en diagnos som de misstänker att det är men vi vet inget till 100 procent än så jag väntar med att skriva ut här vad det är tills vi själva säkert vet. Idag ska hon göra en skelett skint och sövas igen. sen får vi nog komma hem ikväll och va hemma över nyår. sen är det bara tills att vänta tills alla prover är klara och alla bilderna är analyserade. det är så jobbigt att leva i denna ovissheten.. vi har ingen aning om vad framtiden har planerat för oss. Man har absolut ingen kontroll på någonting och det hatar jag! Jag vill bara kunna bestämma att detta blir bra, och helst nu! Alicia mår i alla fall bra och hon är så pigg. Hon haltar fortfarande lite men hon har fått upp farten igen när hon går/springer, hon klättrar nästan obehindrat och viljan att leka är tillbaka. Detta njuter vi av varje sekund för det är så skönt att se henne så glad.
Vi var hon öronläkaren på sjukhuset innan idag och de va en bit bort så vi fick åka transportvagn bort och så kul hon tyckte det var. glädjen i hennes ögon där värmde hela min kropp. sen skulle vi bort till en annan avdelning där de skulle spruta in ett ämne i slangen hon har till sin porta cat. Hon traskar fint in i rummet, hoppar upp i stolen, visar upp sin slang, låter som spruta in detta ämnet och under tiden sitter hon så fint och plockar i en liten låda med saker. Hon hade armband, klämmor i håret och ringar. saker som hon i vanliga fall vägrar ha på sig. Jag stod helt chockad och så himla stolt vid sidan om. Så himla duktig tjej vi har alltså!:) hon brukar va ganska rädd för alla vitklädda personer som ska göra något!

nu sover båda tjejerna gott och vi ska försöka få i oss lite mat. Alicia fastar ju innan hon ska sövas så man vill ju inte äta eller dricka när hon är vaken och ser. sen ska det bli så skönt att få komma hem igen!:)


Kommentarer
Anna Dau

Vi håller tummarna för positiva besked :)

2014-12-30 @ 23:25:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0