lillejulafton

Vi har nu äntligen fått komma hem för att fira lite jul. vi har inte fått några mer svar utan de håller fortfarande på med utredningen på vad detta är för något. Denna utredning är sjukt jobbig med en massa undersökningar. på mindre än en vecka har hon sövts 3 gånger. I går gjorde hon allt det jag skrev om och det gick bra. Dock är det jobbigt att få tillbaka en tjej med nya slangar och omslag men det måste göras. Idag sövdes hon igen för att göra en undersökning där man ser om det finns fler tumörer i kroppen. Idag va hon dock väldigt pigg och glad direkt efter narkosen vilket var skönt. på kvällen hade barncancerfonden ordnat en jättefin fika som vi åt av innan vi åkte hem.

Det har varit jobbiga dagar att tillbringa på denna avdelning i lund där det bara är cancersjuka barn. Jag som aldrig sett ett barn med cancer heller blev väldigt tagen av det. tanken på att det kanske är alicia som ser ut så om några månader är hemsk men inte för utseendet skull utan för att det blir så konkret att barnen verkligen är sjuka när det syns så tydligt på utsidan. dock såg jag många barn i korridoren som leker och cyklar omkring och är pigga och glada. barn är verkligen riktiga hjältar och kämpar som tar sig igenom det. Har alltid undrat hur man som förälder tar sig igenom och orkar när ens barn är så sjuk men nu har jag insett att man bara orkar. man får energin från sina barn och det räcker med ett leende eller en härlig kommentar så fylls energin på igen och man gör allt man kan! man stänger av sina egna behov totalt! skulle kunna va utan mat och sömn bara barnen har det bra. Dock ammar jag wilma så jag måste verkligen försöka att äta... och sömnen behöver man för att orka va en bra mamma i längden. Därför är det så skönt att vara hemma för inatt ska vi bädda ner oss med alicia mellan oss och njuta av en god natts sömn!

Ha en riktigt bra jul! njut av era familjer och nära och kära. njut av att bara få va tillsammans och skit i julstress och annat onödigt utan bara ta vara på tiden vi har tillsammans!


Kommentarer
Lena

Hoppas ni finner lite julefrid.

2014-12-23 @ 22:33:59
Anna Dau


Stor kram och hoppas lite julro hittar er <3

2014-12-23 @ 23:32:38
Sofia Mackintosh

Va skönt att höra att ni fick komma hem en stund och andas. Vi tänker på er! God jul till er alla! Massa kramar från oss

2014-12-24 @ 07:27:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0