1 månad

Idag är det en månad sen det var beräknat att vår bebis skulle komma. Herregud var tog den månaden vägen! Så fort det gick och det är nog bara början på vad det kommer göra framöver.

Dagen började med lite morgonmys. Alicia sov från 11 till tjugo i fyra i sin säng. Sen tog jag henne till oss, gav henne mat och somnade om. Fick mat vid sex tiden och sen sov vi till halv nio. Skönt att hon sover så bra och inte gnäller alls på nätterna. Vid tio tog vi oss ut på en promenad. Inte det lättaste med både vagn och hund när det är så halt ute. Mogge är väldigt duktig och drar inte när vi är ute men det är ändå obehagligt när man knappt kan gå så halt det är på sina ställen. Svårt att trötta ut honom också för han får gå snällt bredvid vagnen och inte springa av sig något. Men Robin får hjälpa till med det när han kommer hem, är lite lättare när man är två.

På eftermiddagen kom tre tjejer från klassen och hälsade på, supermysigt!:) blev en god fika och massa snack såklart. Saknar kompisarna från klassen, dock inte skolan. Va jättekul att ni tog er upp till Ängelholm tjejer!:) fick även fina kläder till Alicia från mitt favoritmärke newbie!:) dom har så ina kläder därifrån! Skulle nog kunna köpa allt!!
I morgon blir det ett besök på BVC. Ska bli kul och se hur mycket hon har gått upp denna veckan.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0