sista semesterdagarna

I morgon går älsklingen tillbaka till jobbet och vi fpr införa våra rutiner igen, även om dom är lite ändrade sen sist. nu blir det mer tider att hålla med lunch och mellanmål och så där. loppan har börjat åla sig fram och tar några krypsteg och drar sig upp mot saker så man måste ju ha koll hela tiden! och min lilla mpgge kräver tid han också så jag kommer nog ha att göra om dagarna och det är ju tur:)
häromdagen var vi nere på stranden med mamma och brossan. på kvällen va dom här och åt grillat, badade i poolen och kollade film. robin och alicia hade det mysigt i poolen och hon älskar det verkligen.















i går var vi på ullared och i göteborg med malin och Linus. träffade emelie och christoffer och gick på liseberg. riktigt rolig och mysig dag men va helt slut när vi kom hem vid ett tiden. mogge fick sova hos mamma och pappa så vi gick och hämtade honom i morse. därefter gick vi ner på stan och kollade in matmarknaden. åkte vidare till svärmor och spenderade eftermiddagen där med robins systrar. nu njuter vi av robins sista semesterkväll:) är så trött så jag orkar inte skriva mer, fick bli en snabb uppdatering. bilderna får tala för sig själva:)
















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0