V.38

Har känts som en milstolpe under hela graviditeten på något sätt.. Att efter v.38 så är det ju verkligen inte långt kvar. Nu räknar det som en fullgången graviditet och det känns ju skönt:) bebisens väska blev i alla fall packad idag tillslut. Vad ja och älsklingen ska ha med oss har vi inte fått packat än men de finns ju förhoppningsvis dagar kvar att göra det på. Lite ombyten och sådär är ju bra att ha med. Om Robin kan stanna kvar och sova där med oss så hade det ju varit det bästa. Om det är fullbelagt så får papporna nämligen inte vara kvar under natten men vi får se hur det blir. Hade ju känts konstigt att bli lämnad ensam första natten med bebis. Fast ännu konstigare för pappans del som måste åka hem och lämna sitt nyfödda barn. Så håll tummarna att vi får var tillsammans alla tre de första dygnen!

Vi hade ju tänkt att åka till helsingborg när det är dax. Många som frågar om vi ha välja hbg eller Halmstad. För min del är det ingen tvekan. Har hört lite negativ om hbg men tror det beror väldigt mycket på vilken barnmorska man får. Folk verkar ha blivit rädda för att föda i hbg. Jag känner mig dock lite hemma på sjukhuset i hbg eftersom jag jobbat där.. Jag vet vilka en del narkosläkare är om epidiral skulle behövas. Skulle det verkligen bli komplikationer och hamna på IVA så känner jag ju personalen där också. Och det är ju det som är det mest skrämmande, att något skulle gå väldigt fel och man kanske hamnar där. Då hade det ju varit lite lugnande i alla fall och veta att man kan känna sig trygg där. Sen när man är redo för besök av familjen så är det ju närmre att åka till hbg än Halmstad. Och jobbar mamma den dagen det är dax så gör det ju inte så mycket för då är hon nära tillhands ju:) så där har ni våra skäl till varför vi valt som vi gjort och vi hoppas det blir bra:)

Annars så kämpar ja på här hemma. Som sagt så börjar ja bli rätt trött på det nu. Har börjat samla på mig en del vätska och känner att jag svullnat om händer, fötter, ansikte, armar,ben.. Ja säg var de inte har svullnat egentligen. Dock sover jag kanske bra på nätterna för kissar inte så mycket nu sista veckan. Så det får man ju vara glad för, det verkar vara ovanligt att man kan sova en hel natt utan att behöva gå på toa. Men hoppas inte ja samlar på mig mycket mer vätska nu för det börjar märkas på vikten också. Har nu snart gått upp tolv kilo.. Visst det är ganska bra men är ju seg o behöva gå upp mycket i slutet.

Nu ska det här pensionärsparet kolla klart på så ska det låta:) bjuder även på en bild på magen idag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0