110509

Hejhopp! har nog haft en av de bästa helgerna på länge! :)
I fredags var vi på after work med jobbet! sedan blev det bowling! :) Helt sjukt roligt gäng! På lördagen var ja o Malin på spa. fick en skön massage! så mysigt att bada o basta o bara koppla av! sedan gick vi ner på uteserveringen o åt en god sallad. där satt vi i tre timmar o solade! så underbart att vara med en så underbar tjej en hel dag!! :) på kvällen åkte vi hem till mamma o pappa där vi grillade. spelade även kubb med Denise o Leo. haha dom va ju inte superbra direkt! vi spelade tills det blev mörkt o vi inte såg mer.
På söndagen så åkte jag och hämtade morfar för att gå tipsrundan. mycket trevligt.. fick 13 rätt :) woohoo! med lite hjälp dock. haha! därefter va det god mat hos farmor. sen hämtade vi svärmor i hbg o var hos dom i fikade o solade..! sen bara slappade vi på kvällen. kollade sista avsnittet av beverly hills... !

nä nu fick ja brottom. ska ut o gå en runda med mamma! :) sen till Bauhaus o köpa lite till trädgården!  :) så denna dagen blir nog också bra! ibland är livet helt underbart!! :) och det är det just nu!!!

Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0