tisdag!

mycket bättre dag än igår! :D
Har träffat emelie i stan för lunch! sen träffade vi Emma L och Malin också så då fikade vi lite med dom! :) sen gick vi i stan och gick bort till Mi! mycket fina kläder: ) men vågade inte kolla för mycket då kontot inte är så stort denna månaden och ja skulle spara mina pengar. så ja va duktig och köpte inget! sen cyklade ja hem och hämtade mina badkläder sen direkt ner till stan igen för att träffa månsson och simma! :) simmade 50 längder idag. det va så himla mycket folk så det va inte lika avkopplande idag. träffade även min lilla Kusin som är 5 år. såå söt han är! så gullig när han pussar en på kinden!: )
sen gick ja hem till mamma och pappa och lämnade cyklen och gick hem. Nu är ja äntligen hemma igen!
va skönt att basta och bubbla på badhuset men vi kände oss nästan svimmfärdiga när vi va klara. frukt och dricka ska ja nog ha med nästa gång! 
 


nu lagar älsklingen lax :D ska bli såå gott!! ja tittar på biggest Loser så ja får lite inspiration att träna lite! ja va så nere igår så ja sket ju i träningen så får ta igen det i veckan. ska nog till gymmet i morgon innan jobbet. ska även se om bilen är klar i morgon! hade varit skönt!
sen på torsdag ville Emma simma :D ja blir så glad när någon vill simma med mig :) inte så kul att gå dit själv alltid! :)

har även köpt mig en kalender idag så ja ska försöka vara duktig och skriva ner saker ja ska göra. är så dålig på det och då glömms det ibland bort! så ska försöka att alltid ha med den och skriva upp allt. inte för att ja har så stressigt liv direkt. men lika bra om man nu ska börja plugga till våren så är det bra att i alla fall fått in den vanan. annars har ja alltid varit så dåligt organiserad när ja gått i skolan. glömt läxor och fått göra dom i sista sekund! men ska inte bli så nu... haha hoppas ja! :)

nu är maten klar och det va perfekt för det kurrar i magen!

Goodbye!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0