söndag!

då va denna veckan slut och det är även jag!! har varit hos farmor och ätit supergoda kåldolmar :D så gott! hon är helt underbart. skrattar så mycket med och åt henne :) sen har ja och robin bara slappat:) ätit kebabrulle nu. även det supergott. ska egentligen inte äta sådant skit men va faaaan. lever bara en gång o ska ändå träna i morgon.
igår va vi ju och bowlade.. jag var skitdålig. 60 p på en runda. herregud vad det gick dåligt. så ja förlorade ju så klart. haha! men hade kul ändå. tappade klotet två gånger!!! jag skyller på cidern :)

Pratade även med mina älskade vänner i oslo!! mycket trevligt! saknar er så mycket nu! och det värsta är att snart åker karro & Emelie också upp...:( inte många dagar kvar nu...:/ och månsson har flyttat ner till Lund idag. så där försvann ännu en vän från ängelholm :( dock inte så långt bort så hon slipper inte undan mig :D

efter bowlingen gick vi till saloon där vi sjöng karaoke. jag sjöng 2 ggr.. herregud ja som hatar att sjunga. men det va roligt! :) sen så gick ja, älsklingen,josip o malin till tres och snackade lite. sen självklart lindens. sen gick vi hem och vi hade delade meningar om vilken väg som var närmast från nya torg. robin ville gå runt om ån så det gjorde vi. jag tyckte det va en omväg och tog lång tid. va även kallt. så ja skulle jobba lite. vi sprang i trapporna upp mot kungs. sen gick vi lite. sen ville ja jogga igen men de pallade inte robin. så ja sa att ja joggar i förväg lite så ses vi där framme. så där sprang ja vid ån i festklänningen 4 på morgonen. så svänger ja upp mot husen så möter ja tidningskillen. han stannade cyklen och kollade på mig. trodde nog det hade hänt något när han ser mig komma springandes från ån. haha. han såg livrädd ut. så ja fick kalla på robin så han visste att ja inte va själv. så det va ju skönt med en liten joggingtur inatt: ) sov gott sen!!

nu ska ja slappa vidare framför tv:n! :D ska försöka att vara duktig i morgon och städa lite och så. hoppas även vi kan hämta bilen igen som är inlämnad på reperation.

Goodbye!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0