Torsdag!

jaha där va min tredagarsledighet över!! :( varföööör ska det alltid gå så snabbt!? idag jobbar ja kväll sen tre morgonturer och sen två kvällar. suck! men hoppas att de går lika snabbt. vill bara bli av med min förkylning. den kommer och går lite. ibland har ja jätteont i huvudet, ibland feber, ibland täppt i näsan.

ja vad har ja då gjort dessa tre dagar? jo i måndags va ja ju med mamma på stranden med snobben! tisdags stod ja inomhus hela dagen och målade! jippi! och samma i onsdags. ännu mer jippi!! igår kväll va ja i alla fall hos mamma och pappa på kvällen! skönt att komma utanför huset lite!



ja så har det sett ut innan på ovanvåningen. så då förstår ni att vi har lite att göra. väggarna är tapetserade vita nu och ska snart målas ) ska bara välja färg först. fast vi vet nog redan vad vi vill ha! ) taket är snart klart. har målat det vitt.är nog bara snetaket till vänster som ja ska måla en gång till men måste köpa mer färg först och idag är ja ledig från allt jobb här hemma! :)
sen så är det liser och fönster som också ska målas vitt. har börjat på listerna men där är så många. jag har inte orkat ta en bild än. men snaaart!! ni får ju hållas lite till! i helgen hoppas ja att vi hinner måla väggarna en gång i alla fall! :) sen är där lite små problem med el och sådant som vi inte är klara med än. det är lite svårt att komma upp där vid trappan och tapetsera så vi får se hur vi gör där! men taket klarade ja. men herregud vad trött ja är i nacken och axlarna! jättestela!

i går fick vi även bra besked från banken!: ) så det gör vår ekonomi lite bättre vilket alltid behövs! :)
nä nu ska ja slappa lite framför tv:n och njuta av tiden innan jobbet börjar!!

Goodbye!



Kommentarer
Benson

Åå, så spännande! Då blir det en visning på festen??? ;) Hoppas allt är bra med dig! Vi ses VÄLDIGT SNART NU! Vad önskar du dig!!!!???? PUSS

2010-10-28 @ 10:25:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0