söndag!

i går höll vi på i sovrummet! :) vi åkte till ikea på fredagen med mamma och denise. så shoppade vi lite :) det blev det vita sängbordet. själklart råkade robin ta en svart och en vit så på lördagen gick vi åka till ikea igen. Robin har även varit där idag också med Emma o Lenny! men i alla fall så fick ja upp sänghimmlen igår :)

så blev resultatet! blev jättemysigt! så nu vill man ju fortsätta. vill lägga heltäckningsmatta i sovrummet. vi har ju rivit en vägg där så det är ju hål i mitten av rummet så för att dölja det snyggast så tycket ja att det kan bli mysigt med en heltäckningsmatta. dock ändrar robin åsikt om det hela tiden. när vi va på bauhaus idag för att kolla på det så säger han att han inte vill ha det längre. så vi får väl se vad vi gör med det. vi skulle även klä om två st liggfåtöljer idag. men häftpostolen ville inte fastna i tyget. så nu får ja väll limma eller sy det. tappade i alla fall humöret när ja höll på! så vi har inte fått gjort något idag direkt. har även börjar riva ner tapeten där uppe lite. för att se vad som finns bakom. nu har vi nog kommit överens om att det är bäst att tapetsera över det och sen måla. funderar på att måla taket vitt och sen mörkgrå väggar. är ju robin som bestämmer i det rummet så ja har inte allt för mycket att säga till om. Men ja kommer ändå med mina tankar :)

vi har sagt att vi ska vara lite duktiga nu en period och få lite gjort hemma. har haft en lång paus i renoveringen nu. men det behövs det också!

Imorse var ja och mamma ute och gick tipspromenaden i hembygdsparken. det är så skönt att gå där på söndagsmorgonen! :) gick dock inte bra med frågorna men vad gör det! hade med kameran och tog lite bilder.









en skön promenad!! :) sen va vi så klart hos älskade farmor på god middag! :)
nu lagar robin lite mat medan ja bloggar lite! :)
denna veckan ska ja jobba sex dagar. segt men hoppas det går fort!

Goodbye!!

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0