måndag!

då va jobbhelgen över igen! va en tuff vecka men nu är ja ledig tre dagar. två kvar :) sen har ja sex dagar på rad. men det får gå det också!

Idag har ja varit med mamma på stranden och gått med snobben! är så kul att se honom springa och bada! ) sen va vi hos farmor som har namnsdag idag! när ja kom hem så började ja måla i taket. man måste först måla knastarna som det heter i taket. alltså dom bruna fläckarna i träet! så ju har ja målat klart en liten del av alla jävla knastar som det finns. är ju så jobbigt att stå och titta upp i taket hela tiden. jobbigt för nacken och axlarna. får nog unna mig en skön massage när vi är klara med detta!!
Men det blir nog fint! ja ska snart ta lite bilder men ja orkar inte nu!

i fredags mådde ja inte bra! men ja la mig tidigt och tog en skönt dusch sen mådde ja faktiskt okej på lördagen så det va riktigt skönt!! träffade även månsson i fredags! Mycket trevligt! saknar dig vännen!

i morgon är det måla vidare som gäller. idag har ja kunnat njuta lite av min lediga dag men det ska ja inte göra i morgon. måla, måla och måla! om nu någon tycker att detta låter kul så är ni väldigt välkomna! :) all hjälp uppskattas! : )

snart kommer även Irre och Edit till stan! ) ska blir kul! va väldigt längesen!!

Nu ska ja slappa vid tv:n! :)

Goodbye!


Bild tagen från mormors grav! <3



Kommentarer
Malin

Fin bild gumman! <3

och duktig du är som jobbar och står i hemma också du får fota och lägga upp så man inte får en chock när man kommer hem efter ni gjort om en massa :)

2010-10-27 @ 11:32:49
URL: http://santozz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0