fredaaaag! :)

igår va vi ute med jobbet och bowlade! mycket trevligt. först åt vi god tacobuffé sen bowlade vi. ja vann på min bana i alla fall! :) kul att hitta på lite saker med arbetskompisarna utanför jobbet! :)
idag har ja varit lite duktig i alla fall. har tvättat en del! skulle julpynta men ja kommer inte åt julsakerna i förrådet så robin får ta fram det när han kommer hem! (Som ja förrensten inte är irriterad på längre) haha! har även funderat på att träna på happy hour men vi får se. hade varit skönt att fått upp julsaker idag så kan man göra lite annat skoj imorgon. vi ska blandannat hämta bilen som har varit inne för att byta bromsskivor. så ska bli skönt att få tillbaka den igen. är inte kul att vara utan bil när det är så kallt ute! 

igår va ja även på väla med Benson!: ) nice! ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. fredagsmys. antagligen kommer josip inom en sväng. brukar bli så på fredagskvällarna!

Jag längtar jättemycket till i morgon! ) då kommer Maria, gustav, Benson, Fredrik,Malin och linus till oss på spelkväll!: ) eller ja vi ska spela spel,dricka och umgås! :) hoppas på en bra festkväll men nära vänner! :) känner att ja behöver det ! så kanske att man ska åka till leksaksmagasinet och se om där är några roliga spel! får se vad ja hinner i morgon! :) ska även försöka hinna ut till morfar en sväng i morgon!: )

nu vill ja att älsklingen ska komma hem så det händer något här! tur att ja har mina söta små katter att mysa och leka med!! älskar att vakna på morgonen när nikita ligger uppe vid huvudet bredvid mig. hon har börjat att göra det mycket nu och det är såå mysigt!! älskar den lilla katten, ja tequila också men som ni vet så är hon en liten bitch så henne har ja lite på avstånd! även om hon också kan kela mycket :)

             

            

                                                             Mina sötnosar <3
                                                                Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0