tjollahopp!!

Då va helgen över och det är en ny vecka. har jobbat idag. precis kommit hem från jobbet. skönt nu är ja ledig i två dagar! )
På valborg va ju ju här hemma. jag hade trevligt i alla fall; ) en lugn kväll med middag, snack och så spelade vi lite biljard. alla gick tidigt utom Lenny och Emma som stannade kvar. det va trevligt!
I lördags va ja på väla. hittade en gul klännig, en brun och en svart kavaj. på Gina så ni har säkert sett det ) haha... men det är bra för det finns så mycket billigt.har inte råd att handla på så många andra stället. eller jo HM så klart: ) lördagskväll va vi så trötta så vi fick mat av mamma) sen kollade vi på Taken. mycket bra! hade hört sen innan att det skulle vara bra och det stämde bra!!
ja söndagen va det bara jobb typ. hann sola en halvtimme innan jag började!

Sitter och tittar i alla reklamblad efter billiga trädgårdsmöbler..måste verkligen köpa det nu.. hittade ett på jysk som va fint. men det va litet. så kom ja på att man kan ju köpa två st så blir det ju stort. och det kostar lika mycket som ett stort med bara 4 stolar. så tyckte att det lät bra! vi får helt enkelt åka upp och titta på det: )så om det hänger med hem!!

ska träna skivstång/kondition ikväll! pallar inte alls men ja måste röra fettet!! Robins farfar skulle även komma idag. robin håller på att döda mossan vi har på gräset så nu är halva gräsmattan svart. snyggt: ) haha.. men han säger att det går bort så det hoppas ja....!
ska träffa tjejerna i morgon. får se om det blir någon resa bokad till London då..!! ))

Goodbye!


Kärlek <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0