tjollahej!

då har man tränat klart. skönt. Men det va ett ganska så tråkigt pass.. eller ledare. ja det va inte jättekul. brukar vara det. fick dunderont i vaderna på konditionsdelen. va ju bara en massa hopp så det va ganska kört. tillochmed extra ledaren kom fram och frågade hur det va.. ja som försökte att mygla lite diskret! Haha..

Och vi köpte möblerna! woohoo.. så skönt att slippa tänka på det nu! blev två set. så två bord och 8 stolar för 4000:-! och det bästa av allt va att Robin betalade: ) toppen!! haha.. ja skulle ta det på vårt gemensamma men så sa han att det va en present för att han älskar mig: ) har man världens bästa pojkvän eller vad?!?!?! jag har sagt någon gång att det hade varit trevligt att få något litet så där lite spontant. typ en liten blomma eller något ) haha.. för kanske 30 :-... jag menar, vilken tjej vill inte det: )men så fick ja hela trädgårdsmöblerna!!

ja nu tryckte ja på något så att hela texten blev sne och det gick inte att rätta till. Jaja: )

kollar Hollywoodfruar nu! underbart roliga!!eller i alla fall Maria!!

Ett blondinskämt till dig Emma!: ) "varför kan man inte lära en blondin att simma bröstsim??..... så fort hon blir våt lägger hon sig på rygg"...: )

Goodbye!


Kommentarer
mallan

hahaha klockren!! ;D

2010-05-03 @ 21:45:32
URL: http://santozz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0