Tjabba,tjena hallå!

nu har vi precis använt vår toast! första gången! Mycket gott!: ) hihi!sitter och snackar lite med Emma som verkar ha det underbart i USA! :) inte alls avundsjuk!!!

men snart är ja i London! :D
idag har ja jobbat.. i går också och i morgon också!... fick reda på att det i alla fall är storhelgstillägg i helgen så det ska bli gött att jobbba ihop lite extra pengar! har delad tur på söndag så det blir ju en del! Toppen!!
snart har ja semester två veckor! DET ska bli HÄRLIGT!! som ja längtar. känner att ja verkligen behöver det... är alltid trött nu för tiden! Suck..

I helgen så festade ja ju med Maria och Benson i lördags! Mycket trevligt! ja va ganska på G vilket kändes morgonen efter! bilder från kvällen kommer kanske senare! som många andra bilder som aldrig blir av. jaja.. i går ja va i stan och lunchade med josse och emelie! också mycket trevligt!
I söndags va vi hos farmor på god söndagsmiddag. sen hem till svärmor där ja låg i massagestolen i en halvtimme. underbart va det! sen hem till min famlij och få mat igen!!

sen har det nog inte hänt så mycket mer! kommer väll på en massa sen! joo mitt pass har kommit nu så ja ska bara hämta ut det! ) en sak mindre att fixa till resan. måste växla pengar också! och massa annat! men det tar vi en annan dag!!

Nu ska ja slappa framför tv:n och se en massa skit säkert!!
Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0