måndag!

då va denna lediga dagen snart slut! jag har shoppat nya gardiner till matsalsrummet idag ) ska ta foto i morgon kanske och lägga in om ja hinner innan jobb! det blev lila så att det matchar med tapeten! hihi.. och det blev jättemysigt! har tänt en liten lampa i hörnet som bara har stått där innan, fasiken aldrig tänt den här i huset! men nu såå! och superbra blev det!: )nikita gillar dom också, hon ligger på dom och klättrar väll snart också!haha. ska bara se till att lägga upp dom nu också! hur lång tid nu det kommer att ta!!

måste fixa nytt pass i morgon, tänkte göra det idag men det blev ju inte av! alla är bortresta nu igen! Karro, Malin och Emelie är i London, josse är i spanien, Benson är på mallis, sanna är i Turkiet, Emma är i USA, Felle i Australien jaa många i alla fall! Så jag är så tacksam för er som är kvar här hemma!! <3 men bäst hade ju varit om alla hade varit hemma! Men dom kommer snart! och om två och en halv vecka åker ja till London!!: )) <3 <3 <3!!!!! det ska bli skönt. behöver komma utomlands lite. kommer sakna älsklingen men det är ju bara några dagar!

nä nu ska Robin få använda en sådan huvudmassage sak med pinnar som ja köpte idag: ) ska tydligen hjälpa till att stimulera hjärncellerna så kanske att ja kan bli lite smartare!

Sov gott! Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0