Loooondon!!!

Nu är resan till London bokad; ) så härligt det ska bli. det blir min enda resa detta året känns det som.. nja kanske inte, hittar kanske någon billig weekend eller något ) men det ska bli roligt. har aldrig varit i London heller! har ju två kompisar som bor där för tillfället. så ska träffa dom! jag åker med malin månsson dit.. då är josse och emma redan hos malin och karro! sen så hoppas ja att emelie också fixar fram lite pengar så att hon kan hänga på! ))hopppas!! så fall hade hela gänget varit samlat!

nu har vi precis varit och kollat dansuppvisning!! va med denise, malin M, emelie och emelies föräldrar och mormor&morfar. så underbar familj!! tack för entrén!; ) på torsdag dansar denise )) ska bli spännande. hon har inte dansat så länge så ja har inte sett henne innan. så det ska bli kul! ska dra med farmor och Robin, emelie hänger nog också på då: )
man får en sådan härlig känsla när man har kollat på dans tycker ja! hade varit roligt att kunna dansa så bra. ska tvinga mina barn till att dansa, så har man i alla fall dom att kolla på sen!; ) hihi!

nu blir det snart sängen! får se vad som väntar i morgon då ja också är ledig; )
Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0