fredagsmys!

åh idag ska vi ha riktigt fredagsmys. har precis ätit kebabrulle: ) Mums.. haha.. så nu ska vi kolla så ska det låta lite och sen har vi hyrt film. blev bröllopsfotografen, har inte sett den än! ska ha grönsaksdipp sen också, och robin köpte chips.. han är nog lite gottesugen idag. haha. när vi va och handlade öste han ner saker i korgen... det va inte direkt hans idé med grönsakerna, haha. efter lite sorterande av korgen så blev det chips i alla fall.

vet inte vad det är med mig, har varit så trött på sista tiden. aldrig pigg! hur mycket ja än sover. idag har det varit extea mycket. ingen bra dag alls! tror ja behöver vara ledig lite och komma iväg! ska ju till London men det blir nog ingen semester där man kan vila upp sig! haha.. så nu tittar ja på resor. är ju ledig så det hade varit härligt att få koppla av. finns ju faktiskt billiga nu!!

har egentligen inget att skriva! sov två härliga timmar efter jobb! i morgon ska ja jobba på en annan avdelning, vill verkligen inte.. men bara att bita ihop, le och va glad! :)

ha en trevlig helg! Goodbye!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0