Fredag!

igår va det helt underbart väder! en helt fantastisk dag!! började med fika på förmiddagen. vi satt ute i trädgården och solade! insåg sen att det kanske inte blir så snygga märken med tjöjan! sen låg ja och solade hela eftermiddagen! underbart! jag körde tre maskiner med tvätt också! och bakade en paj!
när ja kom in efter solandet såg ja att ja va GANSKA röd!! haha!! härligt med lite färg på kroppen även om det nu inte va någon snygg bränna!


hade gärna varit så brun igen: )

igår va ja även ute och joggade en runda! gick ganska bra med vaderna! klart att ja fick ont men det gick. knäet gjorde också ont. har haft ont i det sen sälen ju! kanske dax att kolla upp snart..
efter joggingrundan kom mamma och denise så grillade vi! Gott!!
Sen kom Malin och Josse! :) nu är boendet bokat i London! blir ett billigt hostel som ligger centralt. så det blir nog bra! )
Ja och Malin stack ner till Torstens en runda sen! va trevligt att sitta och ta ett glas vin. träffade emelie där nere också!: ) mycket trevligt! sen va den underbara dagen slut!!

idag blir det jobb.. hela långa helgen! men som sagt storhelgstillägg: )
Nikita mår inte riktigt bra idag. har kräkt flera gånger och är dålig i magen. går bara runt och piper så känns inte så kul att lämna henne själv. ja blir ju så orolig för mina små tjejer! :)

nu ska ja snart fixa lite lunch!
Goodbye!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0