sömnig!

idag är ja något så sjukt trött.. klockan ringde 5 över 6.. tänkte åhh vad skönt att det inte är jag som ska upp.. så ja låg och puttade på Robin och sa att han skulle gå upp och så.. såå skönt det skulle bli att ha sovmorgon!! fram till att ja kom på att ja ska ju också upp och jobba tidigt!! suck så ledsen ja blev!! så hela dagen har ja varit såå trött. jobbade till 4 idag... dom har fått kräksjukan på en avdelning på jobbet nu igen! ja hoppas verkligen att ja inte får den igen!!! vill inte!

i morgon fyller pappa år! så han vill fira på ullared.. haha förvånande! så ja får väl följa med! något kan ja nog alltid hitta där!; ) får ju vara med familjen också! vill hinna hem till cirkelfysen för fyyy vad jag är dålig på att träna nu! typ 1 gång i veckan känns det som.. men det bli så när man har annat att göra om dagarna.. har ju hållt på här hemma nu. känns så dumt att bara sticka och träna då! men ja ska bättra mig!

Idag köpte vi kakel till köket: )) woohooo!!! så får vi se när vi sätter upp det. innan robins födelsedag hoppas ja!!: ))

nä nu orkar ja inte skriva mer! får skriva mer strunt en annan dag! Sov gott för det ska ja göra!
Goodbye!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0