tisdag...!

Äntligen mår jag bättre igen. usch vad det är jobbigt att vara sjuk. har legat i denna soffan i flera dagar nu. känns som att det äter upp en snart. idag ska ja i alla fall städa och tvätta lite så ja kan röra på mig lite grann! är hemma från jobb idag också. magen känns inte helt 100 än. har en kväll i morgon men får se hur ja gör. är ju inte kul att inte må så jättebra och gå dit. är rädd för att bli smittad igen lagom till att vi ska till sälen! och det vill ja verkligen inte!!

jag skapade precis skype. skulle snacka med malin men det gick inte så bra. haha. va tvungen att ha någon mikrofon så nu får ja skaffa det. och en cam.. men det va jättekul att få se och höra dig prata i alla fall vännen!! saknar dig! På torsdag är det stimmo fika: ) woohooo. alla kan utom 1. så vi blir alltså 3 st! härligt!! men ska bli kul att träffa josse igen. har inte träffat henne sen hon kom hem!! så det ska bli jätteroligt

något mindre roligt va att vi fick elräkningen igår.. shit säger ja bara vad dyrt det kan vara med lite el.. fast robins mamma sa att vi inte hade så hög ändå. men det är klart att vi är ovana vid så höga räkningar! men nu blir det bra billigare. hoppas ja. när det bli lite varmare!

Idag ska en ringa om sängen. han ringde i helgen men ja sa att det inte va så smart att komma hit och bli smittad. så han skulle komma idag eller på torsdag. hoppas att han vill ha den. vill bli av med den nu. och så blir det lite pengar där i alla fall!!

hela dagen igår så satt jag och sorterade alla bilderna på datan. lade över några till cd:skivor. ska lägga över resten sen också men det är så segt. känner mig för pigg för det idag!

åh jag vill bara träna egentligen. men det blir inte förrens tordag kanske! kanske, kanske ondag. men om ja ska vara hemma från jobbet kan ja inte träna direkt ju.. men det är lixom skillnad. kan inte vara på jobbet i flera timmar så som magen är nu. men kan träna någon timme! men jaja.. får väl ta det lugnt. ska ju snart träna i en vecka i alla fall! det ska bli gött. hoppas verkligen att man blir lite mer tränad då; )

nä nu ska ja sluta skriva om allt möjligt skit och mysa med katten en liten stund innan ja gör något vettigt!!

Goodbye!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0