sälen dag 3!

Då va snart tredje dagen avklarad här i sälen... har riktigt ont i vaderna nu när ja åker.. så tråkigt att man bara inte kan få åka och ha kul.. har dessutom börjat att få ont i mitt högra knä, har aldrig haft problem med det tidigare. så det är synd, men bara att bita ihop, le och va glad!
igår va vi på afterski.. riktigt kul! vårt bord hade bäst tryck och hälften stod och dansade på stolarna och borden! haah det va skoj. sen spelade vi spel på kvällen och hade det mysigt.

Idag blev ja utlurad i en svart backe! Branten hette den så ni kan ju säkert lista ut att den va ganska så brant.. och det är inte min starkaste sida.Haha.. men men.. nu är det gjort. blir säkert den någon gång till men då ska ja vara beredd på det! åker mest röda och lätta backar annars! blandar lite där emellan. haha!
Nu har jag bastat i någon timme och druckit ett kallt glas vin till det! skulle även bada bubbelbad med det läckte ut över golvet så det gick inte så bra. nu sitter ja, Julia och Frida i stugan och slappar medans dom andra är på kvällsåk. bara vi som har ont som inte pallade det idag! tyckte att det räckte med 4,5 timmar idag!

uppdaterar säkert mer under veckan!
Goodbye!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0