Fredag!!

igår va vi och fikade i stan. mycket trevligt! sedan stack ja till gymmet och fick med mig emma; ) efter det kom mamma och pappa hem från prag igen så ja fick träffa dom!!
ja,robin och Lina åkte därefter till väla där vi skulle handla lite inför sälenresan! Ja köpte en mössa. sen åkte vi till bauhaus och köpte målarfärg till hallen och köket. i hallen blir det lite grått som Robin har fått bestämma. det blev inte bra när vi målade vitt där sist. man ser linjerna längst kanterna. och i köket blir det samma som vi har i sovrummet för ja tyckte den färgen va fin. den är fin med vitt tycker ja och vi har ju typ bara vitt i köket. så det blir nog lite bättre än vad det är nu i all fall! så vi får se om tim hinner måla det när vi är i sälen. hade varit gött att komma hem till: ))

nu har tequila äntligen kommit hem. hon va borta i över ett dygn. man blir så orolig nu när det är så kallt ute. så nu har hon utegångsförbud ett litet tag!; )
 
ikväll är det jobb på första gången på en vecka! det ska ja nog klara av.. kanske kan gå hem lite tidigare så ja kan se hockeyn ikväll! tror Robin ska ha polare här så ja får väl hänga med dom!; ) och äta taco.. gott! efter denna kvällen så är ja ledig i 9 dagar!!! woohooo såå skönt det ska bli!!!!har redan varit ledig en vecka.. fast då va ja sjuk.. men ändå! välbehövligt!

Benson va ju här och hjälpte mig städa upp i det lilla rummet igen; ) taack och lov att ja har henne som ger mig lite inspiration att börja!! hon är grym på att identifiera saker. små saker som ja inte har en aning om vad det är och bara hade slängt. hon vet vad allt är! så det är toppen! hon åker även till paris nu i dagarna. bra att hon gör det när ja också är borta så att vi inte går om varandra, ))

Nu ska ja skriva en packnigslista för ja måste packa allt i morgon!, )
Goodbye!


Kommentarer
Benson

Va du är söt!! :D När kommer ni hem från Sälen? Ses nästa helg om ni kommit hem tills dess maybe?? Ha så skoj i backen, och du; inga brutna ben nu tack!! Au revoir!! :D

2010-02-19 @ 17:32:37
jessica

vi kommer hem nästa söndag.. du får ha en underbar resa själv också! Njut! det ska ja göra!! nej tack inga brutna ben!!

2010-02-20 @ 17:08:14
URL: http://jessicaornhag.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0