......

då va sängen såld ) skönt!! så nu fick vi lite pengar.. mest robin för det va ju hans säng. men lådorna hade ju ja köpt så ja fick 600 kr för dom; ) alltid lite sparpengar. funderar på att lägga dom i min spargris. när ja och benson städade så hittade ja ju den.. där va 1400 kr i den; ) så om ja lägger i dom så är där ju faktiskt 2000 kr.. och ja rör nästan aldrig dom pengarna för dom ska vara till något speciellt som ja verkligen vill ha! vet inte vad än.. kanske kan det bidra till en resa eller något en vacker dag!! något kul ska ja göra för dom i alla fall!!det är nog inga problem!

Nu har ja lagat korvstroganoff; ) mycket gott va det!!ja har ett sådant ryck att ja bara vill träna och gå ner i vikt!!! vill verkligen!!! men det är så svårt när man är sötsugen hela tiden! så nu ska ja prova på allevo tabletterna tror ja. finns på apoteket för bara 99 kr eller något sådant! någon som har provat dom??
kan ju alltid vara värt att prova i alla fall!

i morgon ska ja ut och gå en lång promenad med Malin i alla fall! ) får ju annars hålla mig hemma och ta det lugnt!! nä nu ska vi se CSI och sen House...

Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0