20101203

Julbordet igår va mycket gott och väldigt roligt! Man kan nog aldrig ha tråkigt med det gänget!! Haha! fattar inte var dom får allt ifrån! :) vi va ute i jonstorp någonstans och åt. ja är ju lite kräsen när det gäller mat så när man skulle börja med det kalla så va det inte så mycket på min tallrik. ja fick fylla ut den med lite korv..och korv.. och en annan sorts korv! haha! men sen va det dax för den varma maten och då fanns ju köpptbullarna o prinskorven där! så det va gott!! sen va det efterrättsrummet!! gud så gott! sådant rum skulle man ha hemma! om man hade haft bra ämnesomsättning! haha! det va så gott! men man va ju så mätt så man kunde inte äta så mycket! men det va väldigt trevligt!!

min hosta är fortfarande kvar men lite bättre. men dock har ja väldigt ont i ryggen idag!! typ vid svanken! riktigt irriterande!! kan man bara aldrig må bra! får väll ta mig till en läkare snart om förkylningen inte blir bättre så ja kan få en kur antibiotika! men slipper helst det!

Ikväll är det dax för en kvällstur! hoppas dock att ja kan hinna kolla lite på idol! :) sen efter jobb ska ja ner till morfar för att fira mamma som fyller år på söndag! :) sen är det jobb i morgon bitti igen!

Goodbye!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0