20101202

december är här och snön ligger fint: ) men det är kallt som fan ute!!! ja måste verkligen köpa nya vinterskor för fötterna är isbitar varje gång ja varit ute! och min förkylning blir inte bättre heller. har haft den en månad nu.. till och från lite... men i går kväll fick ja jättejobbig hosta! och den sitter i idag. sådan som gör ont ner i lungorna när man hostar! så den hoppas ja försvinner väldigt snabbt igen!
Igår kväll va ja o älsklingen på Nicks och åt. det va god mat. fick träffat emma som ja inte träffat på ett tag :) sen va det kotten,sofia, josip,lenny,evelina,anna och en kille till halle eller något sådant. haha! trodde bara vi skulle vara några stycken men det blev en del. men det va skoj men ja var väldigt seg. hade en dålig dag på jobbet och va väldigt irriterad. så ja va inte på bra humör i går!

Idag ska ja först slappa och mysa i morgonrocken!: ) sen ska ja träffa emelie för en liten fika. ikväll blir det julbord med Wykmans(robins jobb). så det blir nog en bra dag! sen är det dax för jobb i helgen igen!

snart får man nog reda på om man kommit in på skolan eller ej!! ja hoppas verkligen denna gången. orkar inte jobba kvar där till hösten! behöver lite omväxlng nu! så håll era tummar för mig är ni snälla: ) och för maria också för vi har sökt samma så det hade varit kul!! :))

nä nu blir det tv:n istället!
Goodbye!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0