Onsdag!

har varit dunderförkyld i flera dagar nu. robin som har smittat mig. suck.. men nu är ja ledig tre nätter så ja kan vila upp mig. har jobbat två nu. förra natten ja va ledig kunde ja inte somna förrens halv fem. jättesegt. men läste ut boken i alla fall; ) Luftslottet som sprängdes. så ikväll ska ja och robin se den på bio :D har längtar länge nu! haha..
nu har även ja fått se lite snö. har bara sovit bort den innan. haha. va dock itne så roligt att köra hem från helsingborg utan vinterdäck i morse. men jag kom fram! när ja kom hem så tog ja ut katterna i snön och lekte lite. tog även lite foton med systemkameran ;D vill ut och fota lite nu medan snön ligger kvar !!

nu har mamma och pappa kommit hem igen !! skönt! hmm vad har mer hänt?  ingen nytt på jobbfronten i alla fall. suck.. får i alla fall några pass på IVA så länge ja inte har något annat. får även jobb där i sommar. får se hur ja gör. hoppas att ja hittar något bra i ängelholm nu. hade varit skönt att slippa pendla faktiskt!!

så tråkigt nu när ja inte kan träna när ja är förkyld... segt. hoppas det släpper nu snart så ja kan komma igång igen. är farligt att ha uppehåll..är så svårt att komma tillbaka igen. men känns att man har tränat. )har faktiskt gått ner en storlek i byxorna på jobbet :D hihi.. sååååå skönt!! syns inte men känns.. toppen!!

nu får vi fixa lite mat. måste storhandla men det får bli i morgon. tänkte även köpa gran då :D ska ut en sväng till morfar också som fyller år i morgon!! Grattis!!sen fyller svärmor på fredag! många att fira och köpa presenter och julklappar till.. åhh är inte klar med julklapparna än.. vet itne vad ja ska köpa till mamma, pappa och Robin. johan och denise är klara i stort sätt.. bara något litet till!

nä nu får vi fixa mat som sagt så vi kan promenera ner till stan i snön sen; ) mysigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0